البـرز، فردیس، شهرک وحدت،
بلوار یخ، خیابان سوم غربی، پلاک ۸۰، طبقه ۱
۳۶۶۶۸۳۲۸ ۰۲۶
۵۶۶۶۸۳۲۸ ۰۹۳
info@web-city.ir
support@web-city.ir

سوالات مطرح شده توسط طراحان تازه کار

سوالات مطرح شده توسط طراحان تازه کار

هرفردی که طراحی وب سایت یا وبلاگ انجام می دهد ، یک سری سوالات از خود می پرسد. بیشتر ما سعی میکنیم تا به سولات آن ها پاسخ دهیم. هرچند که یک سری سوالات بدون پاسخ می مانند.
در اینجا متداول ترین سوالات مطرح شده توسط طراحان را مورد بررسی قرار می دهیم و سعی می کنیم تا پاسخ صحیحی برای آن ها پیدا کنیم. پاسخ به این سوالات به شما کمک می کنند تا طراحی موفقی داشته و مهارت های طراحی خود را بالا ببرید و در نتیجه بتوانید کاربران بیشتری را به سمت وب سایت خود جذب کنید.
در اینجا متداول ترین سوالات مطرح شده توسط طراحان را در اختیار شما قرار می دهیم و یک سری پیشنهاد به شما نشان خواهیم داد.

من برای موفقیت در زمینه طراحی ، چه مهارت هایی را باید یاد بگیرم؟
بیشتر افراد اغلب راجع به مفهوم ” مهارت های طراحی” با مشکل مواجه می شوند. اما توجه داشته باشید که طراحی ، مهارت نیست. شما باید برای رسیدن به موفقیت در طراحی خود، مهارت های دیگری هم یاد بگیرید.
ما در اینجا یک سری مهارت های کلیدی را به شما آموزش می دهیم:
حس رابطه فضایی و تناسب ها
داشتن درک خوب از رنگ
توانایی طراحی آن چه که در ذهن خود دارید و تبدیل آن ها به پیکسل
آیا واقعا همین عوامل کافی می باشند؟ شما برای داشتن طراحی موفق ، باید به قسمت های دیگری هم توجه کنید. توجه داشته باشید که چگونه می توان حس زیبایی شناسی را با حس داشتن روابط فضایی تلفیق کرد و چگونه تناسب ها می توانند بر روی درک ما تاثیر بگذارند؟
استفاده از رنگ، این روابط را تقویت کرده و طراح را به مرحله بعدی می کشاند. استفاده از رنگ ، جنبه هنری و علمی دارد و مطمئنا یکی از آسان ترین کارها برای طراحان می باشد.
توانایی طراحی آن چه که در ذهن خود دارید و تبدیل آن ها به پیکسل ها به صورت حرفه ای ، برای داشتن طراحی موفق ، بسیار مهم می باشند. شما باید با توانایی و مهارت های خود ، از ابزار مورد استفاده طراحان کمک بگیرید تا بتوانید طراحی موفقی داشته باشید. منظور من استفاده از برنامه های گرافیکی ، زبان برنامه نویسی و .. است. اگر شما به نوبه خود ، ایده ای ندارید ، پس نمی توانید چیزی را طراحی کنید. برای موفقیت در زمینه طراحی ، باید ایده های بسیار خلاقانه و چشمگیری ارائه دهید.
شما برای رسیدن به هدف خود باید مهارت های زیر را یاد بگیرید:
مدیریت پروژه
مدیریت کاربران
دفتر داری اصولی
البته ممکن است مهارت های فوق خیلی به درد طراحی نخورند ، اما برای اینکه بتوانید طراح موفقی شوید ، بهتر است که از این مهارت ها در راستای کار طراحی وبسایت خود استفاده کنید.

من از کجا و چطوری باید یادگیری طراحی وب سایت را شروع کنم؟

من به عنوان یک مدرس ، یک سری راه کار ها در اختیار شما قرار می دهم که برای داشتن طراحی موفق ، بسیار مهم می باشند. البته من نمی توانم بهترین منبع را برای یادگیری این مطالب پیدا کنم.
من برای پیشبرد روند طراحی شما ، سه مرحله زیر را پیشنهاد می دهم.
شما در ابتدا باید به منبع خوبی مثل HTML و CSS مراجعه کنید. البته شما می توانید از هزاران منبع دیگری استفاده کنید. اما کار با این منابع بسیار آسان است.
در مرحله بعد ، باید به کلاس بروید. گوگل بهترین دوست شماست. به دنبال طراحان مدرس بگردید. شما می توانید از شبکه Tut+، کار خود را شروع کنید. البته این سایت ها ، تنها سایت قابل دسترس شما نمی باشند ، اما کیفیت بالایی دارند. از این وب سایت ها برای پیشبرد مهارت های طراحی وب سایت استفاده کنید.
در مرحله بعد، از سایت ها دور شده و از یک سری ابزار مثل Firebug برای دیدن کد (HTML، CSS و JavaScript) استفاده کنید. شما باید برای پیشبرد روند یادگیری خود ، بفهمید که از چه plugin هایی استفاده کنید. سایت خود را بدون کپی و paste طراحی کنید.
شما باید مقالات و کتاب های مختلفی مطالعه کنید تا راجع به طراحی وب سایت مطالب را یاد بگیرید. شما بهتر است که طراحی وب سایت خود را شروع کنید و مراحل بعدی را در نظر بگیرید.

آیا طراحان باید سراغ HTML یا CSS بروند یا باید از ورژن های قدیمی تر آن ها برای یادگیری مهارت های خود استفاده کنند؟
این سوال، یک مقدار چالش برانگیز است. طراحان جدید راجع به HTML یا CSS نظری ندارند و آن ها را به عنوان تکنولوژی جدید درک نمی کنند. طراحان فکر می کنند که این برنامه ها، تکنولوژی قدیمی دارند. یعنی ورژن آن ها پایین است.
از طرف دیگر، شما باید این برنامه ها را یاد بگیرید. اگر شما HTML۴ یا XHTML را یاد گرفتید ،پس باید یادگیری HTML۵ را در برنامه بعدی خود قرار دهید. فرآیند یادگیری CSS۲ یا CSS۳ ، دقیقا همانند HTML می باشد. بنابراین سعی کنید تا همیشه از تکنولوژی های جدید در موازات با مرورگرهای قبلی استفاده کنید.

چه موقع طراحان باید برنامه گرافیکی مثل فتوشاپ را یاد بگیرند؟
اگر شما تمایل دارید تا طراح حرفه ای شوید ، باید مهارت کافی در زمینه برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ ، Fireworks، Illustrator و GIMP یا هر برنامه ای که برای طراحی شما مورد نیاز می باشند ، کسب کنید. زمانی که شما به صورت تخصصی و ماهرانه طراحی وب سایت خود را در مرورگر و با CSS انجام می دهید ، می توانید بدون تحت تاثیر قرار دادن برنامه ویراست تصاویر، طراحی هایی را ایجاد کنید و در زمینه طراحی به مهارت کافی دست یابید و طراحی ماهر شوید.
بنابراین برای پاسخ به این سوال باید بگویم که طراحان بهتر است تا آنجایی که امکان دارد، برنامه هایی مثل فتوشاپ را یاد بگیرند.

آیا واقعا نیازی به یادگیری کد ها است؟
ما یک سری طراحانی را می شناسیم که اصلا راجع به کد ها اطلاعی ندارند. بعضی از آن ها ، دوست ندارند که از کد برای طراحی وب سایت خود استفاده کنند. حتی ممکن است هیچ وقت به سراغ یادگیری کد ها نرفته و آن ها را یاد نگیرند.
بالواقع شما باید راجع به front-end مطالبی کسب کنید. اگر شما قرار است طراحی تیمی انجام دهید و باید بر روی طراحی های دیداری تمرکز کنید ، پس در نتیجه بهتر است راجع به این که کدها چگونه در طراحی ها استفاده می شوند و مزیت استفاده از آن ها برای طراحی چیست، اطلاعاتی کسب کنید. شما باید برای پیشبرد طراحی خود ، یاد بگیرید که چه مسائلی منجر به موفقیت طراحی شما شده و چه مسائلی سرعت کار شما را پایین می آورند.
من به شما توصیه می کنم که HTML۵ و CSS۳ را حتما یاد بگیرید و تا آنجایی که امکان دارد با JavaScript آشنا شوید. در نتیجه شما می توانید از jQuery یا برنامه دیگری برای پیشبرد طراحی خود استفاده کنید. اگر شما تمایل دارید تا یک سری برنامه های اضافی یاد بگیرید ، مطمئن باشید که این برنامه ها به شما کمک می کنند تا طراحی، همه جانبه شوید و بتوانید از مهارت های خود ، از همه طرف استفاده کنید.

چقدر طول می کشد تا بتوانیم اولین کاربران را به سمت وب سایت خود بکشانیم؟
ببخشید که من در اینجا از کلیشه استفاده می کنم . منظور من این است که چقدر طول می کشد تا بتوانیم یک نخ را بریسیم؟ بعضی از طراحان خیلی عادی برخورد می کنند. طول مدت یادگیری برای آن ها اصلا اهمیتی ندارد. این جنبه باعث می شود تا آن ها به جای پیشرفت ، به عقب برگشته و روند یادگیری شان به تاخیر می افتد.
طراحان دیگر سال ها وقت می گذارند تا در زمینه جذب مشتری به مهارت کافی برسند. اگر شما احساس می کنید که بعد از چند ماه کار بر وی مهارت های طراحی خود می توانید کاربران را به سمت وب سایت خود جذب کنید ، درنگ نکنید. البته این روند برای بعضی از طراحان ، سال ها طول می کشد.
من دوتا پیشنهاد برای شما دارم: اولا توجه داشته باشید که قبل از گرفتن پروژه های بعدی ، پروژه های قبلی خود را تکمیل کنید. منظور من این است که کار طراحی خود را خیلی خلاقانه و آنلاین کامل کنید.
سپس می توانید طراحی وب سایت خود را به صورت رایگان در اختیار دوستان و آشنایان خود قرار دهید و قبل از اینکه بخواهید به کسب در آمد و رسیدن به شهرت فکر کنید ، توجه خود را به سمت جذب مشتریان خود جلب کنید.
آخرین توصیه من این است که شما بهتر است طراحی خود را خیلی ساده و کوچک انتخاب کنید. کار بر روی پروژه های بزرگ ، واقعا فاجعه بار است. تا زمانی که به مهارت کافی دست نیافته اید و مهارت های کافی در زمینه مدیریت پروژه کسب نکردید ، بهتر است که کار بر روی پروژه های بزرگ را به آینده واگذار کنید.

طراحان از کجا می توانند، کاربر وب سایت خود را پیدا کرد؟
جواب این سوال را هر کسی می داند. شما می توانید با پروژه هایی مثل Elance.com قرا داد ببندید. شما می توانید سایت های Craigslist و سایت های محلی را بررسی کنید. شما حتی می توانید با تجارت های محلی در تماس باشید تا به علاقه و هدف آن ها برای طراحی سایت پی ببرید.
به دوستان و آشنایان خود نشان دهید که وب سایت شما همیشه به صورت آنلاین در اختیار آن ها قرار دارد و از آنها بخواهید تا راجع به افرادی که به وب سایت شما علاقه نشان می دهند ، پرس و جو کنند. برای طراحی وب سایت یا وبلاگ خود ، یک سری مقاله بنویسید و مهارت خود را نشان دهید. در شبکه های رسانه ای همیشه فعال باشید و مطمئن شوید که طرافداران و دوستان شما ، به وب سایت شما علاقه نشان داده و جذب آن شده اند. برای رسیدن به موفقیت در زمینه طراحی وب سایت ، تا آنجایی که امکان دارد توجه خود را به سمت کاربران ، علائق و خواسته های آن ها جلب کنید.
در نهایت از کار خود مطمئن شوید. شما با داشتن مهارت و شهرت عالی می توانید در زمینه جذب بیشتر افراد به سمت وب سایت خود ، موفق تر عمل کنید.


مجید احدی هستم‌، تولید کننده محتوا برای سایت، قبلا در زمینه تعمیرات موبایل و مدتی هم در زمینه دوربین های مداربسته فعالیت داشتم. در حال حاضر مدتی هست که به حوضه فناوری اطلاعات علاقه مند شدم در حال حاضر به عنوان تولید کننده محتوا و ویرایشگر سایت فعالیت می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *